Space Needle Har Et Nyt Glasgulv

Der er meget at elske om Seattle. Hjem til hovedkvarteret for store teknologiselskaber er det en stor forretningsby, men det er også omgivet af vandet i Puget Sound og smukke bjergrige natur ved horisonten. Emerald City, som er et drømsted for shopping, spisning, kulturelle oplevelser og udendørs rekreation, har meget at tilbyde, og et af dets mest ikoniske vartegn er uden tvivl Space Needle. Når folk tænker på Seattle, tænker de på Space Needle.

Dette ekstraordinære observationstårn blev designet af Edward E. Carlson og John Graham, Jr, og blev bygget i 1962 til verdensmessen, og på trods af at han er over 50 år gammel nu, har Space Needle stadig en futuristisk, næsten science-fiction som æstetik, der tegner folk til byen Seattle og sikrer, at det forbliver et af Pacific Northwest's mest ikoniske og populære vartegn, og det modtager stadig opdateringer og opgraderinger, når årene går for at forblive så banebrydende og sjovt for besøgende som altid. I juni 2017 begyndte Space Needle at gennemgå sin seneste større renovering.

2017 renovering af pladsnåle

Som et af de mest genkendelige vartegn i hele USA trækker Space Needle et stadig større antal besøgende hvert år og skal renoveres og forbedres for at give den bedst mulige oplevelse for alle disse mennesker. De seneste renoveringer på Space Needle, der begyndte i sommeren 2017, var fokuseret på at forbedre besøgendeoplevelsen på alle mulige måder. Privat finansieret førte projektet til nogle meget store og mærkbare ændringer i Space Needle.

- Grundlaget for projektet - Tilbage i de tidlige 1960s, da planerne for Space Needle først blev lagt ud til forberedelse af 1962 verdensmesse, de oprindelige skitser og koncepter af tårnet faktisk indeholdt meget større observationsvinduer end det virkelige tårn endte med at have. Designerne ønskede at give enorme vinduer den bredest mulige udsigt for besøgende, men konstruktionsbegrænsninger på det tidspunkt forhindrede denne drøm fra at blive en realitet. Nu med moderne teknologi og det nyeste glas er det endelig blevet muligt ikke kun at realisere denne drøm, men at forbedre den, og dette var grundlaget for det seneste renoveringsprojekt på Space Needle.

- Arbejdet - Fase et af projektet, der fokuserede på at give observationsdækkets område gulv-til-loft-glasvinduer på både det indvendige og det udvendige for at give en bedre seeroplevelse og indarbejde et roterende glasgulv, begyndte i Juni 2017 og færdig i sommeren 2018. Flere planer er planlagt i fremtiden, som vil omfatte en opdatering af elevatorerne i tårnet og en fuld maling igen. Arbejdet involverede et projektteam, der samarbejdede med Landmarks Preservation Board i Seattle sammen med forskellige designere, historikere og medlemmer af samfundet for at respektere det originale design og samtidig forbedre det for fremtiden. Flere år gik i planlægningen af ​​projektet.

- Forbedringer af 520-fodniveau - På 520-fods observationsdækkeniveau i Space Needle vil gæsterne nu kunne nyde helt nye udvendige glasbarrierer, der læner sig udad i overensstemmelse med bygningens design. Disse barrierer er meget mere visuelt behagelige end den burlignende ledning, der tidligere blev placeret omkring ydersiden af ​​dækområdet, hvilket også giver mulighed for bedre udsigt og mere attraktive fotos. Forskellige glasbænke, kendt som Skyrisers, er også blevet introduceret for at give gæsterne mulighed for at læne sig ud over byen og tage nogle super-selfies, mens vinduer fra loft til loft er blevet introduceret i det indre af dækket. Disse vinduer udskiftede vægge, så gæsterne kan virkelig få en fuld seoplevelse fra det andet, de trækker af elevatoren, snarere end at skulle vente med at komme udenfor.

- Forbedringer af 500-fodniveau - Nede på niveauet med 500-fod er der i mellemtiden tilføjet en spændende ny innovation til Space Needle: et helt drejeligt glasgulv. Dette bemærkelsesværdige glasgulv, der er kendt som 'The Loupe', lader gæsterne bogstaveligt talt gå ud på en fantastisk udsigt over byen lige under deres fødder, se ned, beundre drejebordens mekanik og en af ​​en venlig oplevelse, som gulvet kan give . I hovedsagen giver tilføjelsen af ​​The Loupe besøgende næsten 360-graders udsigt over hele bybilledet og er lavet af ikke mindre end 10-lag af kun det stærkeste og mest tæt bundne glas for at garantere de strengeste niveauer af sikkerhed for alle. internet side